Nagrajenci natečaja “Glive”

V sredo, 24. aprila 2024, smo se tri učiteljice, Ermina Šimenc, Alenka Šemrov, Agnes Pajsar Korenč in pet učencev in učenk udeležili prireditve s podelitvijo nagrad na OŠ Tabor, v Logatcu, ob zaključku likovnega, literarnega in fotografskega natečaja Moj, tvoj, naš planet: Glive, naravni računalniki.

Na likovnem natečaju sta si drugo mesto delila Valentino Trebše, 4. a in Ivana Justin, 4. v (POŠ). Na literarnem natečaju je prvo mesto usvojila Tinkara Koželj, 4. a, drugo mesto pa Filip Vrbovšek, 4. a. Na fotografskem delu natečaja je prvo mesto zasedla učenka Zala Kavčič, 7. b.

Učenci OŠ Tabor so za nagrajence in mentorje pripravili kulturno bogato in naravoslovno poučno prireditev. Učiteljica biologije nam je razložila vse in še več o različnih vrstah gliv ter nam pokazala eksperiment z glivami kvasovkami. Kasneje smo dokazali, da smo slikovito predavanje zares dobro poslušali in se pomerili v Kahoot kvizu, v katerem si je drugo mesto priborila naša ravnateljica, ga. Aleksandra Urbas. Z glasbenimi točkami sta naše ušesne koščice prijetno zatresla otroški in mladinski pevski zbor. Ogledali smo si tudi zabavno dramsko igro o gobah v izvedbi angleškega dramskega krožka.

Nagrajenci in mentorji smo tekom prireditve prejeli krasne nagrade (obisk akvarija v Piranu in Arheološkega parka Simonov zaliv, čokolade, zvezke in dišavnice), ob koncu pa prijetno poklepetali, drug drugemu pogledali oči, stisnili roko in si iskreno čestitali ter se odpeljali nazaj v zasnežene Rovte.

Iskrene čestitke nagrajencem in mentoricam!

Related Images:

Morda vam bo všeč tudi...