AKTUALNO V SUŠ-u

SUŠ V DECEMBRU:

  • 1. 12. 2023 morajo učenci 9. a izdelati plakat na temo AIDS-a in zapisati jutranjo misel na to tematiko. Narediti je potrebno pentlje za vse devetošolce in zaposlene (70 pentelj). Tega dne lahko med glavnim odmorom vrtijo glasbo po izbiri, prebrati pa morajo tudi jutranjo misel na temo AIDS-a (ki jo predhodno pošljejo meni v pregled). Pred poukom vsem zaposlenim in devetošolcem razdelijo rdečo pentljo, ki jo bomo tega dne nosili v znak podpore in solidarnosti z osebami, ki so okužene z virusom HIV ter tistimi, ki so obeleli za AIDS-om.
  • Od 11. do 22. 11. bo potekala zbiralna akcija prazničnih dobrot. V obeh avlah bomo postavili škatli za zbiranje prazničnih dobrot.
  • Od 4. 12. do 18. 12. morajo vsi razredi izdelati po 10 okraskov za novoletni jelki v obeh avlah. Izdelati morajo tudi novoletne okraske za razred in svoje razrede lepo okrasiti, saj bo 20. 12. 2023 potekal izbor najlepše okrašene učilnice. Najlepše okrašeno učilnico tudi tokrat izbiramo učitelji nerazredniki.
  • 11. 12. 2023 se bomo 2. šolsko uro predstavniki SUŠ-a zbrali v avli šole in izdelovali voščilnice za zaposlene.
  • Na zadnji dan pred počitnicami, 22. 12. 2023, bo potekala izmenjevalnica igrač za vse učence. Učenci,  ki želijo sodelovati na izmenjevalnici, morajo v zadnjem tednu pred počitnicami v kabinet učiteljice Teje prinesti lepo ohranjeno, čisto igračo.