Grdavši in medvedki v vrtcu

V zadnjem aprilskem tednu so učenke knjižničarskega krožka izvedle še zadnje branje v vrtcu. Tokrat so otrokom predstavile slikanice Grdavši, Pa je tu! ter Me boš vseeno imela rada? Po branju so skupaj z otroki izdelovale origami pošastke in medvedke.

Druženje z malčki, ki je potekalo v sklopu medgeneracijskega branja, je bilo zadnje. Upamo, da bomo projekt nadaljevali tudi v prihodnjem šolskem letu, saj v branju in poslušanji vidno uživajo vsi sodelujoči, kar dokazujejo tudi vtisi učenk.

Meni je zelo zabavno in otroci so prijazni in družabni. Najboljši del je, ko ustvarjamo, saj otroci zelo radi ustvarjajo. Ko beremo knjige, otroci poslušajo in se zabavajo. (Laura Strle, 7. a)

Meni je bilo branje v vrtcu pred mlajšimi od mene zelo všeč, saj imam zelo rada otroke. Všeč mi je, da otroke vsaka zgodbica pritegne in napeto poslušajo in gledajo slikice. Najbolj mi je všeč, ko otroci sami povejo kaj o knjigi, se malo smejijo in povejo tudi svoje življenjske vtise. Všeč mi je tudi ustvarjanje z otroki, saj vsak nariše tako, kot si kaj predstavlja. Upam, da bomo branje ponovili tudi naslednje leto in malo večkrat. (Lavra Košir, 7. a)

V vrtcu mi je bilo zelo lepo. Otroci so pridno delali in lepo poslušali. Knjigica, ki smo jo prebrale, jim je bila zelo všeč in z veseljem so utvarjali. Ko smo končali, smo se še malo poigrali. Bili so zelo prijazni in imeli smo se super. Želim si, da bi še kdaj šle v vrtec. (Veronika Rejc, 7. a)

V vrtcu je bilo super, otroci so bili prijazni in so radi poslušali. Otroci v vrtcu zelo radi ustvarjajo. V oranžni skupini sem bila drugič in otroci so bili še boljši ustvarjalci kot prvič. Želim si, da bi še velikokrat šle brat in ustvarjat v vrtec. Naslednjič pa bi šla v zeleno skupino. (Mihaela Petkovšek, 7. a)

Related Images:

Morda vam bo všeč tudi...