Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma

vabi vse učence osnovnih šol, otroke v vrtcih ter vse ostale na že tradicionalni dan odprtih vrat, ki bo pod geslom »ZA BISTRO GLAVO V NARAVO« potekal v četrtek, 27. septembra 2018, od 9. do 16. ure, na Sevnem 13 v Novem mestu.

Na dnevu odprtih vrat se bodo istočasno predstavile naslednje organizacijske enote Grma Novo mesto – centra biotehnike in turizma Kmetijska šola Grm in biotehniška gimnazija, Dijaški in študentski dom, Višja strokovna šola in Medpodjetniški izobraževalni center. Osrednji predstavitveni prostor bo na sedežu centra na Sevnem 13, kjer bo potekala predstavitev poklicev in programov ter ostale predstavitve dejavnosti (izobraževanja, usposabljanja, tečaji, NPK, interesna področja …).

Dan odprtih vrat je namenjen vsem otrokom in učencem, ki si lahko dogajanje ogledajo oz. sodelujejo bodisi v organizaciji osnovne šole ali vrtca bodisi v spremstvu svojih staršev oz. skrbnikov.

Delavnice in predstavitve izobraževalnih programov so namenjene učencem 7., 8. in 9. razredov, vsi ostali pa imajo možnost ogleda razstav in raznih praktičnih prikazov.

V kolikor ste zainteresirani za udeležbo na dogodku, se za opis delavnic in prijavnico oglasite pri svetovalni delavki Nataši Kristanc!

 

Related Images:

Morda vam bo všeč tudi...